algemeengeopend voor lunch en dinerkeukenFrans menu en prijzen3-gangen menu: € 40,- 4-gangen menu: € 50,- voorzieningen![]() mogelijkhedenprivate dining ∙ vergaderen | heb jij een mooie foto van dit restaurant? |
Fred Snijders 8 Dec 2013 (2 pers) | Chef Martin Ruisaard heeft De Fuik nieuw leven ingeblazen. We namen het herstarrangement, een 4gangen verrassingsmenu. Eerst geroosterde tonijn met langoustines, super. Daarna stukje op de huid gebakken kabeljauw, mooi klaargemaakt en opgediend. Vervolgens hert met cepes, traditioneel maar wel lekker. Tot slot een uitstek... lees verder |
Fred Snijders 29 Feb 2012 (2 pers) | Heeft sinds mei 2011 een nieuwe eigenaar. Sindsdien 2 x een wat teleurstellende ervaring. Keuken is wat "boerser" geworden. Ook de presentatie op het bord is minder verfijnd dan vroeger. Echter nog steeds een uitstekend restaurant. |